Luona logo

Luonan digipalvelut

Terveysvalmennus

Palvelu

Tarjoamme erilaisia digitaalisia alustaratkaisuja hyvinvointialueille, yksityisille toimijoille ja vakuutusyhtiöille. Digitaaliset ratkaisut ovat osa palvelukokonaisuutta ja yhtenäistä asiakaskokemusta riippumatta teknisestä alustasta. Kaikki digiratkaisut ovat räätälöitävissä asiakkaan tarpeisiin. Hyödynnämme reaaliajassa soten ammattilaisia ja eri alojen asiantuntijoita, esimerkiksi videopuheluun voidaan liittää mukaan kolmas osapuoli, jotta asiakkaalla on aina tarvittaessa apunaan moniammatillinen tiimi.

Luonan monipuoliset soten digiratkaisut ovat alustariippumattomia. Asiakkaiden asioita voidaan hoitaa puhelimitse, videon välityksellä, chatin tai chatbotin kautta. Ratkaisumme tukevat myös asynkronista sähköistä asiointia, kuten erilaisia lomakeratkaisuja.

Luona oli ensimmäisiä sote-alan toimijoita, joka tuotti hoidon tarpeen arviointia täysin etänä puhelimitse.  Luonan digipalveluiden kehityksen myötä digipalveluissa voidaan hyödyntää useita eri kanavia ja palvelu voidaan tuottaa tehokkaammin ja ketterämmin sekä huomioida asiakastarpeet. Moni asia voidaan hoitaa etänä ja usein fyysinen läsnäolo ei ole välttämätöntä. Digipalveluilla parannetaan hoidon saatavuutta, jos asiakas esimerkiksi asuu etäällä palveluista tai on liikuntarajoitteinen. Lisäksi monipuoliset digipalvelut tukevat kokonaisvaltaista etänä tapahtuvaa hoitoa sekä parantavat asiakaskokemusta.

Tarjoamme nykyaikaisia ja kustannustehokkaampia palveluja etänä toteutettavaksi. Kokeneet sote-alan ammattilaiset voivat tuottaa vaikuttavia palveluita esimerkiksi hyvinvointialueiden asukkaille. Digialustan kautta voidaan lisätä osaamista ja järjestää koulutuksia. Käytössä on koko Suomen kattavat resurssit yli hyvinvointialueiden rajojen.

Tutustu!

Digitaalinen vastaanottokeskus eli DigiVOK on siellä, missä sinäkin. DigiVOKissa hoidetaan kätevästi esimerkiksi terveysneuvontaa etänä. Tapaamiseen tulee aina Luonan sosiaali- ja terveysalan ammattilainen sekä tarvittaessa myös tulkki.
Tutustu palveluun täällä.

Mitä etuja?

  • Kustannustehokas ja ketterä alustariippumaton palvelu.
  • Monikanavainen palvelu, johon saa yhteyden nopeasti.
  • Soten ammattilaiset ja alan asiantuntijat mukaan helposti.
  • Digiratkaisut ovat räätälöitävissä.
  • Datankeruu helpottuu, kun tuloksia voi seurata reaaliajassa.
  • Hoidon saatavuus paranee, aikaa ja kustannuksia säästyy.

Lisätietoja

Sami Lehikoinen, asiakkuusjohtaja, 040 821 0665, sami.lehikoinen@luona.fi

Yhteydenotto Luonaan

Kiitos, että kiinnostuit meistä! Voit lähettää meille tällä lomakkeella viestin, niin olemme sinuun yhteydessä. Kerro meille alla nimesi ja täytä toivomasi yhteydenottotavan tiedot.