Luona logo

Päihdepalvelut

Palvelu

Luona Polku -päihdepalvelut tukee päihteiden käytön takia vaikeassa elämäntilanteessa olevia ihmisiä. Tarjoamme päihdehuollon avopalveluja kuntien ja kaupunkien kumppanina. Tuemme ihmistä tarkastelemaan ja näkemään asioita eri näkökulmista, jotta hän itse löytäisi ratkaisut oman elämänsä tärkeisiin kysymyksiin.

Miksi valita Luonan päihdepalvelut?

Meillä on kokemusta ja osaamista. Luona Polku -päihdepalveluissa työskentelee kokeneita päihdetyön ammattilaisia, ja tarvittaessa Luonan moniammatillisen tiimin yhteisöpedagogi.
Meillä on myös tyytyväisiä asiakkaita, jotka kokevat saavansa tarvitsemaansa apua. Vuonna 2019 pääkaupunkiseudun päihdepalvelun asiakkaat antoivat Luona Polun päihdepalveluiden asiakaskokemuksesta arvosanan 4,7 (asteikolla 1–5). Erityisen tärkeänä palveluamme saavat ihmiset pitivät sitä, että vastaamme aina meille tuleviin yhteydenottoihin vuorokauden kuluessa.

”Palvelu on ollut toimivaa, ystävällistä ja ennen kaikkea helppoa. Tuntui että sai heti apua. Ei mitään pään silitystä vaan oikeasti keskusteluapua, vinkkejä ja rentoa hyvää fiilistä.”
(Luona Polku -päihdepalvelun asiakas, lähde: Asiakastyytyväisyyskysely 2020)

Tuotamme Turussa matalan kynnyksen päihdepalveluita, joihin apua tarvitsevat ihmiset voivat hakeutua itse. Tutustu: Luona Polku -päihdepalvelut Turku

Avokuntoutus

Avokuntoutus räätälöidään jokaiselle ihmiselle hänen tarpeidensa mukaisesti, ja toteutamme avokuntoutusta myös ryhmämuotoisesti. Räätälöimme tarjoamaamme ryhmäkuntoutusta erilaisiin tarpeisiin, kuten retkahduksen ehkäisyryhmät tai erityisesti naisille suunnatut ryhmät. Hyödynnämme myös vertais- tai kokemusasiantuntijaosaamista osana palveluamme.

Mitä etuja?

  • Huomioimme yksilölliset tarpeet ja ihmisen elämäntilanteen kokonaisvaltaisesti.
  • Tarjoamme  avokuntoutuksen palvelua yksilö- ja ryhmämuotoisesti.
  • Palveluidemme kesto sovitaan joka kerta yksilöllisesti ihmisen tuen tarpeeseen perustuen.

Lisätietoja

Niklas Ekebom, palveluvastaava, 050 336 9321, niklas.ekebom@luona.fi

Luona Polku -päihdepalvelut Turku: puh. 020 198 3445, ma–pe klo 9–16 tai katso muut yhteystietomme. 

Yhteydenotto Luonaan

Kiitos, että kiinnostuit meistä! Voit lähettää meille tällä lomakkeella viestin, niin olemme sinuun yhteydessä. Kerro meille alla nimesi ja täytä toivomasi yhteydenottotavan tiedot.