Luona päihdepalvelut Turku

Luona päihdepalvelut tarjoaa avokuntoutuksen palveluita Turussa ja lähikunnissa.

Olet lämpimästi tervetullut!

Haluatko vähentää alkoholin ja päihteiden käyttöä tai lopettaa sen kokonaan? Oletko huolestunut sinulle läheisen ihmisen alkoholin tai päihteiden käytöstä? Et ole yksin asian kanssa. Luona -päihdepalvelut auttaa päihteiden käytön takia vaikeassa elämäntilanteessa olevia ihmisiä. Toimimme Varsinais-Suomen hyvinvointialueen kumppanina, ja palvelemme Turussa ja lähialueilla asuvia ihmisiä.

Ole meihin yhteydessä ja sovi tapaaminen kanssamme.


Tervetuloa!

Miten palvelemme sinua?

Tarjoamme avokuntoutuksen palveluja. Kun alkoholin tai päihteiden käyttö alkaa hallita elämää, voit olla meihin yhteydessä. Voit soittaa tai laittaa meille viestiä myös silloin, kun et ole varma, millaista apua tarvitset, tai jos olet päihteidenkäyttäjän omainen tai ystävä. Keskustelemme yhdessä ja luottamuksella ja etsimme ratkaisuja siihen, että elämä palaa taas raiteilleen. Motivoimme muutokseen ja tuemme joko vähentämään päihteiden käyttöä tai lopettamaan sen kokonaan.

Toimimme yhdessä sovitun suunnitelman mukaan. Tarjoamme neuvontaa, ohjausta, ja keskusteluapua niin yksilöllisesti kuin ryhmissä. Jos tarvitset palveluita, joita emme tuota, ohjaamme sinut oikeiden palveluiden piiriin.

Voidaksemme huomioida asiakkaiden yksilölliset tarpeet, on kuntoutustapaamisia mahdollista järjestää myös etävastaanottona. Etävastaanotot tuotetaan tietoturvallisesti, ja työntekijämme neuvoo sinua etätapaamisen toteutukseen – et tarvitse erityisosaamista!

Vuonna 2023 avokuntoutuksen asiakkaat antoivat Luonan päihdepalveluiden asiakaskokemuksesta arvosanan 4,7 (asteikolla 1–5).

”Tehdään töitä yhdessä, et ole yksin! Kun otat meihin yhteyttä, olet jo ottanut ensimmäisen askeleen kuntoutumisessasi.” 

– Meri, Luonan päihdepalveluiden työntekijä

Ketä palvelemme?

Palvelemme Turussa ja lähialueilla asuvia nuoria ja aikuisia, jotka ovat huolestuneita päihteiden käytöstään ja haluavat tilanteeseen muutosta. Voit olla yhteydessä pienissäkin asioissa, etkä tarvitse erillistä lähetettä tai ohjausta voidaksesi tulla meitä tapaamaan.

Työskentelemme yhdessä muiden alueen sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten ja työterveyshuollon henkilökunnan kanssa päihdekuntoutuksen asioissa.

Ketä me olemme?

Luona päihdepalveluiden toimipisteessä Turussa työskentelee kokeneita päihdetyön ammattilaisia.

Luona päihdepalvelu on Varsinais-Suomen hyvinvointialueen kumppani.

Usein kysyttyjä kysymyksiä Luona päihdepalveluista Turussa

Kenelle Luona päihdepalvelut on tarkoitettu?

Ole yhteydessä!

Luona päihdepalvelut, Turku

Soita: 020 198 3445 (vastaamme ma–pe klo 9–16)
Laita meille viestiä

Tule käymään:

Osoitteemme on Puutarhakatu 45. Tervetuloa!