Luona logo

#luonaote – tunnet sen jo kättelyssä

Luonan arvojen ja kulttuurin keskiöissä on välittäminen jokaisesta työntekijästä, mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön sekä työyhteisöön ja näiden myötä sekä lupa että uskallus olla rohkea.

Yrityskulttuuri

Yrityskulttuurimme tiivistyy arjessa #luonaotteeseen, joka kuvaa tapaamme tehdä työtä yhdessä, miten tartumme toimeen ja kohtaamme ihmisen omana persoonanaan. Se kertoo tavastamme tehdä päivittäin työtä apua tarvitsevien ihmisten parissa.

Visiomme

Haluamme olla, ei vain erilainen, vaan myös paras, sote-alan työpaikka. Sellainen, jossa jokaisesta välitetään ja jossa jokainen kokee itsensä tärkeäksi ja arvostetuksi osaksi työyhteisöä. Sellainen, jossa jokaisen työllä on vaikutus. Ja jossa jokainen voi vaikuttaa työhönsä.

Luonalaiset

Olemme monimuotoinen porukka sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia. Meillä jokainen saa olla yksilö, mutta kenenkään ei tarvitse pärjätä yksin. Vain yhdessä tekemällä syntyy jotain ainutlaatuista – Suomen paras sote-alan työpaikka.

Johtamisfilosofia

Haluamme, että jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön sekä työyhteisöön. Kehitämme jatkuvasti ammatillisuutta, esimiestyötä ja johtamista. Uskomme, että hyvän asiakaskohtaamisen perustana on hyvinvoiva, ammattitaitoinen ja motivoitunut
työntekijä.

Luonalaisia yhdistää tapa tehdä työmme ammatillisesti, rohkeasti, inhimillisesti ja luottamuksen arvoisesti.

Me olemme ketteriä ja rohkeita: emme pelkää kyseenalaistaa totuttuja malleja, kehittää uutta ja innostaa asiakkaitamme pohtimaan tehokkaampia ja vaikuttavampia tapoja tehdä työtä. Haluamme olla edelläkävijöitä ja parhaita sosiaali- ja terveyspalveluiden alalla – täyden luottamuksen arvoisia.

Emme kuitenkaan tee työtä yksin, tai omista lähtökohdistamme. Työtä tehdään arjessa, yhdessä asiakkaan kanssa, asiakkaan malliin ja tarpeisiin sopeutuen.

Uskomme kaikkien luonalaisten asiantuntijuuteen ja osaamiseen. Emme halua luoda sisäisiä hierarkioita, vaan rohkaisemme paikalliseen johtajuuteen, vastuunottoon ja yhteistyöhön. Tiimi on aina enemmän kuin yksilöidensä summa.

Yrityskulttuurimme tiivistyy arjessa #luonaotteeseen, joka kuvaa tapaamme tehdä työtä yhdessä. Sen kulmakivet ovat:

Vastuullisesti kasvaen. Mittaamme säännöllisesti työmme vaikuttavuutta ja vastuullisuutta sekä kerromme siitä läpinäkyvästi. Rakennamme ennakkoluulottomasti kumppanuuksia ja samalla vastaamme omasta toiminnastamme kunnianhimoisesti. Toimimme luvatun mukaisesti – suunnitelmallisesti, ammattimaisesti ja tehokkaasti.

Avoimesti kohdaten. Kysymme, kuuntelemme, kommunikoimme ja kannustamme avoimesti salassapitomääräykset huomioiden. Kohtaamme inhimillisesti omana itsenämme, toisiamme arvostaen. Uskallamme myös epäonnistua luottaen, että opimme virheistämme.

Ratkaisukeskeisesti toimien. Uudistumme ja uudistamme työtämme yhdessä edelläkävijyyden toteuttamiseksi joka päivä. Rohkenemme kyseenalaistaa ja ajatella uudella tavalla, esitämme rakentavia ratkaisuja tehdä toisin. Lähestymme palvelua saavan ihmisen tilannetta ratkaisuhakuisesti huomioiden hänen tilanteensa kokonaisuutena.

Kouluttautuminen ja kehittyminen

Jokaisella luonalaisella on vuosittain käytössään vähintään neljä työpäivää kouluttautumiseen ja kehittymiseen.

/

Tutustu luonalaisiin

Luonassa työskentelee yli 400 hengen monimuotoinen porukka sosiaali- ja terveydenhuollon tienraivaajia. Kiinnostuitko?

Katso avoimet työpaikat
/