Luona jatkaa kasvua hyvässä tilanteessa, toimitusjohtaja vaihtuu

Luona Oy:n toimitusjohtaja Milja Saksi on irtisanoutunut tehtävästään. Vt. toimitusjohtajaksi on nimitetty Luonan liiketoimintajohtaja Petri Maliranta. Yhtiö hakee parhaillaan uutta toimitusjohtajaa. Operatiivinen toiminta jatkuu ennallaan ja tulevaisuuden näkymät ovat hyvät.

Luona on kuluneella vuosikymmenellä vakiinnuttanut paikkansa keskeisenä toimijana ja vaikuttavien sote-palveluiden tuottajana. Tästä on kiittäminen Luonan asiakkaita, henkilöstöä ja johtoa.

– Olen työskennellyt Luonassa kohta kuusi vuotta ja sinä aikana Luona on kokenut aikamoisen muutoksen. Nyt on aika pohtia seuraavan kuuden vuoden suunnitelmaa ja siinä tilanteessa uutta suunnitelmaa tulee luontevasti tekemään ja toteuttamaan uusi toimitusjohtaja. Yhtiö on hyvässä kunnossa, joten vahdinvaihto on hyvä tehdä nyt. Luottavaisin mielin siirränkin vastuuni seuraavalle toimitusjohtajalle. Haluan kiittää kaikkia Luonan asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja luonalaisia luottamuksesta. Luottavaisin mielin siirrän vastuuni Luonassa eteenpäin, Milja Saksi sanoo.

Kiitämme Miljaa hyvästä työstä asiakkaiden ja yhtiön hyväksi, sanoo Luonan hallituksen puheenjohtaja Kristiina Hautakangas.

– Yhtiön asiakkaat ovat tyytyväisiä, luonalaiset tyytyväisiä ja sitoutuneita ja liiketoiminnat ovat hyvässä kunnossa. Tästä on hyvä rakentaa tulevaisuuden kasvua. Etenkin viimeisen vuoden ajan yhtiö on ollut vahvassa kasvussa ja tulevaisuuden näkymät ovat erinomaiset maailmassa, joka nojaa aiempaa vahvemmin etäpalveluihin, Kristiina Hautakangas jatkaa.

Yhtiön liiketoiminta ja operatiiviset toiminnot jatkuvat täysin normaalisti tästä muutoksesta huolimatta. Yhtiö tiedottaa uudesta toimitusjohtajasta heti, kun nimitys on tehty.

Lisätietoja:

Kristiina Hautakangas
Luona Oy:n hallituksen puheenjohtaja
kristiina.hautakangas@gmail.com

Me Luonassa kehitämme uusia toimintatapoja soten etulinjaan ja sinne, missä vaikuttavuus on suurin. Autamme ratkaisemaan terveydenhuollon, sosiaalitoimen ja ikäihmisten hoidon haasteita. Yhteisenä tavoitteena on tuottaa palvelut vaikuttavasti ja kestävästi. Palveluidemme piiriin kuuluu yli 2,5 miljoonaa ihmistä. Meillä työskentelee yli 450 sosiaali- ja terveydenhuollon sekä asiakasohjauksen ammattilaista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 46 miljoonaa euroa. Olemme osa kotimaisesti omistettua Bravedo-yhteisöä.

Tilaa uutiskirje

Luitko jo nämä?