Luona Kotitorin palveluintegraattoriksi – Yhteistyö alkaa uudestaan kahden vuoden jälkeen

Luona valittiin uudestaan palveluintegraattoriksi Pirkanmaan hyvinvointialueen Kotitoriin. Palvelu alkaa 1.7.2023. ja se tuotetaan ns. ryhmittymänä yhdessä Nordic Healthcare Groupin eli NHG:n kanssa.

Luona oli mukana luomassa ja kehittämässä ikäihmisille suunnattua Tampereen Kotitorin palvelua yhdessä NHG:n kanssa vuosina 2009–2021. ”On todella hienoa palata kahden vuoden jälkeen takaisin Pirkanmaalle ja päästä tuottamaan palvelua Kotitorille. Saamme Luonassa käynnistää nyt myös täysin uudenlaista toimintaa ja luoda uusia palvelukonsepteja hyvinvointialueelle”, kertoo Luonan toimitusjohtaja Tommi Qvick.

Kotitori on ainutlaatuinen palvelukokonaisuus, sillä se on Suomessa ainoa, jossa yksityinen palveluntuottaja toimii koko hyvinvointialueen palveluintegraattorina. Uusi Kotitori on pienempi liikevaihdoltaan kuin aiemmin, mutta palvelualue on huomattavasti suurempi maantieteellisesti ja väestöpohjaltaan. Palvelun piiriin kuuluvat Pirkanmaan hyvinvointialueen ikäihmiset, lapsiperheet sekä erityisryhmät kuten vammaiset, mielenterveys- ja päihdekuntoutujat.

Pirkanmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Kuhmoinen, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat ja Ylöjärvi.

Räätälöimme ammattitaidolla sosiaali- ja terveyspalveluita aitoon tarpeeseen, etänä ja läsnä. Olemme haluttu, laadukas ja vaikuttava sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottaja sekä kumppani hyvinvointialueille ja yksityisille sote-alan toimijoille. Yhdessä luomme koko yhteiskuntaan vaikuttavaa hyvinvointia. Kasvatamme ja tuotamme vaikuttavia palveluja vastuullisesti.

Lisätiedot:

Tilaa uutiskirje

Luitko jo nämä?