Luona vastaa lisääntyvään vastaanottopalveluiden tarpeeseen ja aloittaa uuden asuntopohjaisen vastaanottotoiminnan

Luona vastaa lisääntyvään vastaanottopalveluiden tarpeeseen ja avaa uuden asuntopohjaisen vastaanottopalvelun Helsinkiin ja Keravalle. Palvelut avautuvat vuoden 2022 loppuun mennessä.

Luonan Itäkeskuksen yksityismajoituspalvelupiste muuttaa Pitäjänmäkeen uusin toimitiloihin Valimotie 13 B, ja samalla vastaanottokeskuksen nimi muuttuu Valimotien yksityismajoituspalvelupisteeksi. Yksityismajoituspisteen yhteyteen avataan Helsingin asuntopohjainen vastaanottokeskus, johon tulee 200 asiakaspaikkaa. Keravalle avataan uusi 200 paikkainen asuntopohjainen vastaanottokeskus, jonka palvelupiste sijaitsee osoitteessa Santaniitynkatu 6.

”Valtakunnallisesti suurin osa vastaanottokeskuksista on tällä hetkellä asuntopohjaisia, ja olemme erittäin iloisia, että voimme myös Luonalla tarjota asiakkaillemme majoituspaikkoja asunnoissa”, kertoo Luonan vastaanottopalveluiden johtaja Mari Saari.

Luona Oy on tuottanut vastaanottopalveluita jo vuodesta 2015 alkaen Maahanmuuttoviraston kumppanina. Luonalla on vastaanottokeskuksia pääkaupunkiseudulla Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa, ja nyt myös pian Keravalla.

Tilaa uutiskirje

Luitko jo nämä?