Etsimme kokkia tositarkoituksella vakituiseen työsuhteeseen

Heippa, tässä Jyri ja Essam Siikajärven vastaanottokeskuksen keittiöstä!

Meistä olisi kauhean kiva saada juuri sinut työkaveriksi meidän porukkaan. Etsimme siis kokkia tositarkoituksella vakituiseen työsuhteeseen ja toivoisimme, että voisit aloittaa meillä mahdollisimman pian.

Olet etsimämme työkaveri, jos sinulla on ravintola-, suurtalouskokin tai restonomin koulutus ja kokemusta ravintola- tai suurtalouskeittiön puolelta. Meillä tarvitset myös hygienipassin ja salmonellatodistuksen. Meillä pärjää henkilö joka omaa reippaan asenteen, on joustava, ja oma-aloitteinen. Ripaus huumoriakaan ei ole pahitteeksi.

Meidän päivittäiseen työhön kuuluu ruoan valmistus, tavaratilausten antaminen toimittajille sekä kaikki muut keittiön yleisimmät työtehtävät. Työtä teemme rautaisella ammattitaidolla, täydellä sydämellä arvojamme mielessä pitäen ja näitä asioita toivomme myös sinulta. Meillä pääset työskentelemään vastuullisissa ja monipuolisissa tehtävissä.

Työtä teemme kahdessa vuorossa, myös viikonloppuisin. Palkkauksessa noudatamme sopimuspalkkaa. Mikäli tunnistit itsesi yllä olevasta kuvauksesta, toivomme kuulevamme pian sinusta. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian järjestelmäämme niin olemme sinuun yhteydessä. Kerrothan hakemuksellasi koska voisit aloittaa meillä. Toivottavasti tapaamme pian!

Terveisin: Jyri ja Essam Siikajärveltä

Haku päättyy 10.1.2017 – jätä hakemuksesi täällä

Tilaa uutiskirje

Luitko jo nämä?