Hetki arjen yläpuolella hyvän mielen aamupäivässä

Tammelan lähitori Tampereella täyttyi puheensorinasta, haitarimusiikista ja yhteislauluista, kun lähialueen kotona asuvia ikäihmisiä tuotiin viettämään mukavaa yhteistä virkistyspäivää. Kuljetukset ja saatto järjestyivät aamulla lähitorille ja keskipäivän jälkeen kotiin Kotitorin asiakasohjaajien toimesta.

Rouvat olivat sonnustautuneet kauniiksi ja silmät tuikkivat onnesta. Ihmiset kokivat olevansa oikein prinsessoja ja prinssejä kun heitä niin passattiin. Siskonmakkarakeitto teki kauppansa. Täytekakkua kiiteltiin. Moni kertoi, ettei ole päässyt mihinkään moneen kuukauteen, kun on rollaattori ja raput.

Pikagallupin mukaan jokaisen mielestä virkistyspäivään kannatti lähteä. Uutta tapahtumaa toivottiin keväälle.

Virkistyspäivä järjestettiin Tammelan Lähitorilla 25.1. yhteistyössä Tampereen Kotitorin ja Tammelan lähitorin, kahvilapalveluiden ja Mainiovireen kotihoidon tiimien kesken. Kiitos Mummonkammarin avustajille!

Kiitos kaikille talkoisiin osallistuneille työpanoksesta ja innosta. Ennen kaikkea tästä tuli järjestäjillekin hyvä mieli, koska saimme niin monelle hyvän mielen.

Seniorimme ansaitsivat tämän!

Lisätiedot: Tuula Holja, palveluesimies, puh. 040 1923883, tuula.holja@luona.fi
Tampereen Kotitori puh. 03 56565700

Mikä Kotitori? Kotitori on uudenlainen tapa tarjota ratkaisuja ikäihmisten kotona asumisen tueksi. Kotitorilla ikäihmisten ohjaus ja neuvonta perustuvat ratkaisukeskeiseen toimintamalliin, jossa palvelut räätälöidään yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Palveluita tarjoavat julkisen puolen lisäksi yritykset ja kolmas sektori. Tampereen Kotitori on toiminut Tampereella vuodesta 2009 alkaen ja sen palvelujen käyttäjien asiakastyytyväisyys on ollut erittäin korkea. Kotitori on tuottanut merkittäviä kustannussäästöjä, jotka on todennettu KPMG:n riippumattomassa selvityksessä, joka tehtiin Sitran toimeksiannosta.

Tilaa uutiskirje

Luitko jo nämä?