Luona avaa Terveyden sää -verkkosivuston ja kaikille tarkoitetun Terveysneuvonta-puhelinpalvelun

Luona avaa uuden Terveyden sää -verkkosivuston, jolla annetaan dataan pohjautuvaa terveyteen liittyvää tietoa ja tuetaan siten ihmisten terveyttä ja hyvinvointia arjessa. Osana Terveyden sää -verkkopalvelua avataan kaikille tarkoitettu Luona Terveysneuvonta -puhelin, johon vastataan numerossa 0600 108 08.

Terveyden sää on uusi Luonan tuottama palvelu, jonka verkkosivuilla www.terveydensaa.fi ja sosiaalisen median kanavissa tarjotaan ajankohtaista tietoa terveydestä ja hyvinvoinnista. Sivustolla käyttäjä tapaa Sairaanhoitaja Annikan, joka luo katsauksen tulevaan ja antaa neuvoja ja vinkkejä terveyden ja hyvinvoinnin tukemiseen koko perheelle.

Terveyden sää -sivustolla hyödynnetään Luonan terveydenhuollon ammattilaisten vankkaa kokemusta ja vuosien aikana kerättyä dataa siitä, millaiset asiat ihmisten terveyteen kulloinkin vaikuttavat. Erilaiset flunssa-aallot, allergiat tai muut kausittain tulevat terveyden sään vaihtelut ovat meille tuttuja, sillä Luona on tuottanut puhelimessa tapahtuvaa terveysneuvonnan puhelinpalveluja julkisen ja yksityisen terveydenhuollon toimijoille jo vuodesta 2003.

Uusi Terveyden sää -palvelu kertoo ajankohtaisista terveyteen vaikuttavista aiheista, sillä Luonassa halutaan auttaa ihmisiä varautumaan tehokkaammin terveyden säätilan muutoksiin ja pysymään terveempinä.

– Olemme tottuneet seuraamaan sääennusteita. Haluamme tietää, onko luvassa sadetta vai aurinkoa, ja sen perusteella varustaudumme päivään. Samalla tavalla meidän tulisi pohtia sitä, miten voimme ennaltaehkäistä sairauksia ja epidemioita. Luonalle on 15 vuoden aikana karttunut kattavasti dataa siitä miten eri tauteja on liikkeellä vuodesta toiseen samana vuodenaikana. Silti epidemiat tulevat useimmille meistä aina yllätyksenä. Terveyden sää -palvelu syntyi tukemaan terveyttä ja hyvinvointia tiedon avulla, Luonan lääketieteellinen johtaja Lisbeth Forsman-Grönholm sanoo.

Osana Terveyden sää -sivustoa avataan kaikille tarkoitettu Luona Terveysneuvonta -puhelin, jossa vastataan kysymyksiin erilaisissa terveyteen liittyvissä asioissa. Puhelinpalveluun voi soittaa vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Puhelimeen vastaavat kokeneet luonalaiset terveydenhuollon ammattilaiset. He vastaavat kysymyksiin, antavat hoito-ohjeita ja ohjaavat soittajan tarvittaessa lääkärin tai muun terveyden ammattilaisen vastaanotolle.

Tutustu Terveyden sää -sivustoon täällä: www.terveydensaa.fi

Löydät Terveyden sään myös Facebookista: facebook.com/terveydensaa, Twitteristä: twitter.com/terveydensaa ja Instagramista: instagram.com/terveydensaa1

Haluatko kysyä ajankohtaisen terveyteen liittyvän kysymyksen tai seurata keskustelua? Tunnisteilla #kysyannikalta tai #terveydensää löytyy jatkossa aiheeseen liittyvää keskustelua sosiaalisessa mediassa.

Jos kaipaat henkilökohtaista neuvontaa terveyteen liittyviin kysymyksiin, soita Luona Terveysneuvontaan, puh. 0600 108 08, puhelu maksaa 9,43 euroa + pvm/mpm.

Tilaa uutiskirje

Luitko jo nämä?