Luona tukemaan espoolaisia lapsiperheitä asumisen haasteissa

Luona alkaa elokuun alussa tuottaa palveluita Espoon kaupungin osoittamille lapsiperheille, jotka tarvitsevat tukea asumisen ongelmiin.

Luona laajentaa sosiaalipalvelujen tarjontaansa ja aloittaa yhteistyön Espoon kaupungin kanssa. Uuden palvelun asiakkaina olevia perheitä saattaa uhata asunnottomuus tai he ovat jo asunnottomia vaikkapa talousongelmista johtuen.

”Luonan tavoitteena on tuottaa yhteiskunnallisesti vaikuttavia palveluita, ja tämä palvelu on ehdottomasti sellainen. Asunnottomuus tai sen uhka on perheille inhimillisesti ajatellen erittäin raskas asia, ja siksi tekemämme ehkäisevä työ on erittäin tärkeää”, sanoo Luonan kotiin tuotavista palveluista vastaava liiketoimintajohtaja Suvi Salonen.

Palvelun tavoitteena on vähentää asunnottomuutta ja lapsiperheiden saamia häätöjä sekä ohjata ja tukea asunnottomia perheitä kodin etsinnässä. Perheiden saamassa ohjauksessa keskitytään hyvin konkreettisiin asioihin, joiden tavoitteena on auttaa heitä ratkaisemaan omaan asumiseensa liittyviä vaikeuksia.

Luona on aiemmin tuottanut lapsiperheille suunnattua palvelua Helsingin kaupungin asiakkaille.

Lisää tietoja:
liiketoimintajohtaja Suvi Salonen, kotiin tuotavat palvelut ja vastaanottokeskuspalvelut, puh. 040 528 5779

Tilaa uutiskirje

Luitko jo nämä?