Luona voitti Maahanmuuttoviraston vastaanottokeskustoiminnan kilpailutuksen

Luona perustaa kesällä 2023 Vantaalle 300-paikkaisen laitosyksikön, ja 300-paikkaisen asuntopohjaisen vastaanottokeskuksen Vantaa-Keravan-, Keski-Uudenmaan- tai Itä-Uudenmaan hyvinvointialueelle. Espooseen Luona perustaa 300-paikkaisen laitosyksikön, ja Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle 300-paikkaisen asuntopohjaisen vastaanottokeskuksen.

Luonalla ja Maahanmuuttovirastolla on sopimus kansainvälistä suojelua hakevien ja tilapäistä suojelua saavien vastaanoton järjestämisestä. Luonalla on yhteensä kahdeksan vastaanottokeskusta, yksityismajoituspistettä ja asuntopohjaista vastaanottokeskusta pääkaupunkiseudulla. Tällä hetkellä Luonan palveluiden piirissä on noin 6400 turvapaikanhakijaa ja tilapäistä suojelua saavia henkilöitä, joista noin 5000 asuu yksityismajoituksessa.

Räätälöimme ammattitaidolla sosiaali- ja terveyspalveluita aitoon tarpeeseen, etänä ja läsnä. Olemme haluttu, laadukas ja vaikuttava sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottaja sekä kumppani hyvinvointialueille ja yksityisille sote-alan toimijoille. Yhdessä luomme koko yhteiskuntaan vaikuttavaa hyvinvointia. Kasvatamme ja tuotamme vaikuttavia palveluja vastuullisesti.

Lisätiedot:

Tilaa uutiskirje

Luitko jo nämä?