Mawell Care on nyt Luona Hoiva

Mawell Care Oy:n virallinen nimi on 28.11.2016 alkaen Luona Hoiva Oy. Nimenmuutos ei vaikuta yhtiön Y-tunnukseen, yhteyshenkilöihin, yhteystietoihin tai sopimusehtoihin.

Sosiaali- ja terveysalan ohjaus- ja neuvontaratkaisuja kehittävä Mawell Care liittyi yrityskaupalla kiinteäksi osaksi sosiaali- ja terveyspalveluyhtiö Luonan toimintaa 28.9.2016, jolloin Mawell Caresta tuli Luona Oy:n 100%:nen tytäryhtiö. Luona tarjoaa nyt entistä laajempia ja vaikuttavampia sosiaali- ja terveysalan ratkaisuja sekä tarpeisiin perustuvaa palvelua yhä useammalle asiakasryhmälle.

Lisätietoja

Milja Saksi
toimitusjohtaja, Luona Oy
040 5688 111

Timo Koistinen
toimitusjohtaja, Luona Hoiva Oy
p. 040 560 4655

Luona Oy tuottaa sosiaali- ja terveyspalveluja. Teemme terveysneuvontaa, hoidon tarpeen arviointia sekä palveluohjausta yli 1,5 miljoonalle suomalaiselle. Tuemme päivittäin 2.300 omassa kodissa tai yhteisössä asuvaa avun tarpeessa olevaa ihmistä. Toimimme – yksilöllisesti, yhdessä ja vaikuttavasti – kotitalouksien sekä julkisen ja kolmannen sektorin kumppanina. Uskomme, että auttamalla ihmistä auttamaan itseään, autamme koko yhteiskuntaa. 

Syyskuussa 2016 Luona yhdistyi Mawell Care Oy:n, Suomen johtavan yksityisen terveysneuvonnan ja ikäihmisten kokonaispalveluiden toimittajan, kanssa. Yhtiöiden yhteenlaskettu arvioitu liikevaihto vuodelle 2016 on lähes 60 miljoonaa euroa. Henkilöstö koostuu 330 sosiaali- ja terveydenhuollon, asiakasohjauksen, turvallisuuden, ravinnon, ja suomen kielen ammattilaisesta pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Oulussa ja Rovaniemellä. Luona on kotimaisesti omistetun Barona Group -konsernin tytäryhtiö.

Tilaa uutiskirje

Luitko jo nämä?