Milja Saksi Luona Oy:n toimitusjohtajaksi

Kauppatieteiden maisteri Milja Saksi, 39, on nimitetty Luona Oy:n toimitusjohtajaksi 12.10.2015 alkaen. Suomalaisen Barona Group Oy:n omistama Luona Oy on sosiaali- ja terveydenhuollon ja asumisen palveluita tuottava yhtiö. Saksi on aiemmin toiminut perustamansa ja kehittämänsä, hoiva- ja terveyspalveluita tuottaneen Hoivanet (entinen City Care Oy) -yrityksen toimitusjohtajana.

Luonan toiminta on viime kuukausina kasvanut nopeasti ja tullut samalla julkisesti näkyväksi. Yritys on perustanut syksyn 2015 aikana pääkaupunkiseudulle seitsemän vastaanottokeskusta, joissa majoittuu tällä hetkellä noin 2500 turvapaikanhakijaa. 

”Luona on uusi toimija suomalaisessa sosiaali- ja terveydenhuollossa. Kotiin vietävien palvelujen kehittämisen ja tuottamisen rinnalla olemme kohdanneet vakavia yhteiskunnallisia ilmiöitä, joihin olemme voimalla reagoineet. Siksi meistä on nopeasti tullut merkittävä toimija kodittomien palveluissa ja kotien järjestämisessä niitä tarvitseville. Aivan viime aikoina olemme Suomen valtion pyynnöstä tehneet kaikkemme turvapaikanhakijoiden vastaanottopaikkojen lisäämiseksi ja tehokkaiden kotouttamispolkujen käynnistämiseksi”, sanoo Luona Oy:n hallituksen puheenjohtaja Paavo Voutilainen.

Paavo Voutilaisen mukaan juuri nyt on oikea aika vahvistaa yrityksen johtoa tuoreilla voimilla.

”Miljan raikas persoona, monipuolinen liikkeenjohtokokemus ja eettisesti tiedostava johtamisnäkemys tuovat merkittävää lisävoimaa Luonan käyttöön poikkeuksellisen vaativassa johtamistilanteessa”, jatkaa Voutilainen. 

Milja Saksi kertoo tarttuvansa uuteen tehtäväänsä luottavaisin mielin. ”Nyt olemme käärineet hihat ja aloitettaneet työskentelyn vaativan tilanteen ratkaisemiseksi. Luona tarjoaa tähän erinomaiset puitteet yrityksessä työskentelevien osaavien ihmisten ja laajan yhteistyöverkostonsa avulla. Luonan inhimillinen arvomaailma on suuri voimavara paitsi Luonalle itselleen, myös minulle henkilökohtaisesti.”

Luona Oy:n hallituksen puolesta

Paavo Voutilainen, hallituksen puheenjohtaja

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Klo 14–16 Paavo Voutilainen, hallituksen puheenjohtaja, Luona Oy, puh. 050 2703.

Klo 16 alkaen Milja Saksi, toimitusjohtaja, Luona Oy, puh. 040 568 8111.  

www.luona.fi

Tilaa uutiskirje

Luitko jo nämä?