Etsimme sairaanhoitajia ja terveydenhoitajia kesäajaksi

Etsimme nyt useita sairaanhoitajia ja terveydenhoitajia kesäajaksi sijaistamaan vastaanottokeskuksissa Espoossa, Helsingissä, ja Vantaalla. Tule tekemään tärkeää työtä turvapaikanhakijoiden parissa.

Sairaanhoitajien työkuvaus ja työnhaku verkossa täältä

Terveydenhoitajien tehtäväkuvaus ja työnhaku verkossa täältä

Tarjoamme monikulttuurisen ja mielenkiintoisen työympäristön, mukavat työkaverit, tulkin käyttöösi, sekä perehdytyksen ja koulutuksen tehtävään. Tässä tehtävässä pääset tarjoamaan ammattitaitosi sitä kipeimmin kaipaavien avuksi. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan. Mikäli koet tehtävän omaksesi, niin jätäthän välittömästi hakemuksesi järjestelmäämme. 

Luona Oy tuottaa tukea kotiin ja asumiseen liittyviä ratkaisuja yksityishenkilöille, sosiaali- ja terveydenhuollon kunta-asiakkaille sekä valtiolle. Toimintamme lähtökohtina ovat yksilön elämänhallinnan parantaminen ja aktivointi yksilöllisellä tuella henkilön omat voimavarat huomioiden. Myös turvapaikanhakijat ovat asiakkaitamme.

Luona tekee tiivistä yhteistyötä yritysten ja kolmannen sektorin kanssa. Luona Oy on kotimaisen Barona Group Oy:n tytäryhtiö. 

Lisätietoja
Ringa Tuomikoski
vastaava terveydenhoitaja, Luona Oy
p. 0503445153

Tilaa uutiskirje

Luitko jo nämä?