Stop! Oletko sinä etsimämme sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja?

Stop! Oletko sinä etsimämme henkilö? Oletko ammattitaitoinen sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja? Etsitkö vaihtelua työurallasi? Innostuisitko uudentyyppisestä terveydenhuollon palvelukonseptista? Tule meille mukaan meidän porukkaan!

Etsimme palvelujen kasvaessa huipputiimiimme keikkatyöhön tai pitkään sijaisuuteen kokenutta tiimityön ammattilaista, jolta löytyy myös rohkeutta itsenäiseen työskentelyyn ja nopeaan ongelmakyvyn ratkaisuun.

Työ on 3-vuorotyötä ja se on puhelimitse tapahtuvaa haastavaa terveydenhuollon neuvontaa, palveluneuvontaa, hoidon tarpeen arviointia, potilasohjausta sekä ajanvarausta.  Työn luonteen vuoksi sinulla tulisi olla vähintään 3 vuotta kokemusta sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan työstä. Jos olet vielä kartuttanut työkokemusta lasten tai aikuisten päivystystyöstä, sen parempi.

 Haemme useampaa ammattilaista sekä Helsingin että Oulun toimipisteeseemme. Toimitilamme ovat mukavat ja meillä on kivaa tehdä töitä yhdessä! Tule mukaan meidän porukkaan! Jos kiinnostuit, laitathan hakemusta tulemaan viimeistään 19.02.2017.

Hae työpaikkaa täällä >>

Lisätietoja: Marjut Kelloniemi puh. 044 3317262

Luona tuottaa sosiaali- ja terveyspalveluja. Teemme terveysneuvontaa, hoidon tarpeen arviointia sekä palveluohjausta yli 1,5 miljoonalle suomalaiselle. Tuemme päivittäin 2.300 omassa kodissa tai yhteisössä asuvaa avun tarpeessa olevaa ihmistä. Toimimme – yksilöllisesti, yhdessä ja vaikuttavasti – kotitalouksien sekä julkisen ja kolmannen sektorin kumppanina. Uskomme, että auttamalla ihmistä auttamaan itseään, autamme koko yhteiskuntaa. Yhtiöiden yhteenlaskettu arvioitu liikevaihto vuodelle 2016 on lähes 60 miljoonaa euroa. Henkilöstö koostuu 330 sosiaali- ja terveydenhuollon, asiakasohjauksen, turvallisuuden, ravinnon, ja suomen kielen ammattilaisesta pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Oulussa ja Rovaniemellä. Luona on kotimaisesti omistetun Barona Group -konsernin tytäryhtiö.

Tilaa uutiskirje

Luitko jo nämä?