Vaikuttavia ja vastuullisia sote-palveluja tuottavan Luonan toimitusjohtajaksi Tommi Qvick

Luonan uusi toimitusjohtaja Tommi Qvick on koulutukseltaan MBA ja sairaanhoitaja. Ennen Luonaan siirtymistään hän on toiminut lääkärikeskus Aavan ja lastenlääkärikeskus Pikkujätin liiketoimintajohtajana. Lisäksi Qvick on toiminut lääketeollisuudessa myynnin ja markkinoinnin johtotehtävissä.

”Olen iloinen, että saamme kokeneen ja näkemyksellisen toimitusjohtajan luotsaamaan ketterää ja vastuullista Luonaa liiketoiminnan kasvun seuraavaan vaiheeseen”, Luonan hallituksen puheenjohtaja Markus Oksa kertoo.

Uusi toimitusjohtaja Tommi Qvick sanoo olevansa innostunut mahdollisuudesta tehdä töitä motivoituneiden ja ammatillisesti kunnianhimoisten luonalaisten kanssa: 

”Yhdessä meillä on aito mahdollisuus kehittää Luonasta entistä näkyvämpi kumppani Suomen sote-toimialalle. Luonalla on erinomaiset mahdollisuudet tarjota asiakkaillemme sellaisia palveluita, jotka tukevat heidän omien tavoitteidensa saavuttamista kustannustehokkaasti. Luonan tavoitteena on, että asiakkaan ei tarvitse tehdä massiivisia kokonaisulkoistuksia, joissa he eivät voi hyödyntää omaa osaamistaan”, Tommi Qvick toteaa.

Luonan sosiaalipalveluiden liiketoimintajohtaja Petri Maliranta toimi Luonan vt. toimitusjohtajana vuoden 2021 maaliskuusta alkaen. 

”Haluan lämpimästi kiittää Petriä hienosta työstä kuluneen vaiherikkaan vuoden aikana. Tommin on helppo jatkaa tästä työtä. Luonan tulevaisuuden näkymät ovat hyvät ja henkilöstökokemus sekä asiakastyytyväisyys ovat korkealla tasolla”, hallituksen puheenjohtaja Markus Oksa sanoo.

Lisätietoja

Tommi Qvick, toimitusjohtaja, Luona Oy, puh. 040 358 0556, tommi.qvick@luona.fi

Markus Oksa, hallituksen puheenjohtaja, Luona Oy, 040 585 6619, markus.oksa@bravedo.fi

Tilaa uutiskirje

Luitko jo nämä?