Tule mukaan työllistämään ja kotouttamaan. Samalla voit tehdä yhteiskunnallista hyvää!

Työllistyminen on tärkein kotoutumisen edistäjä. Työnteko lisää maahanmuuttajien hyvinvointia ja kiinnittymistä suomalaiseen yhteiskuntaan. Luona on kehittänyt erilaisia polkuja maahanmuuttajien aktivoimiseksi. Tärkein näistä poluista on työllistämispolku.

Luona on mukana Työ- ja elinkeinoministeriön (TEM) valtakunnallisessa hankkeessa, joka tukee maahanmuuttajien nopeaa työllistymistä ja samaan aikaan pyrkii löytämään ratkaisuja työnantajien rekrytointitarpeisiin. Luona toimii osana palveluntuottajaverkostoa, jota koordinoi hankkeen rahastonhoitaja Epiqus Oy. Hankkeen rahoittajina toimivat yksityiset sijoittajat ns. Social Impact Bond (SIB) -mallin mukaisesti ja julkinen sektori maksaa vain todennetuista tuloksista. Pohjana on tulosperusteinen rahoitussopimus.

Rakennamme SIB-hankkeessa yhdessä työnantajien kanssa joustavia ja innovatiivisia ratkaisuja maahanmuuttajien kotoutumiseksi sekä työllistymisen nopeuttamiseksi. Työnantaja löytää rekrytointitarpeisiinsa motivoituneita työntekijöitä, jotka ovat käyneet monipuolisen kotoutumiskoulutuksen. Työntekijänä maahanmuuttaja saa kauttamme tarvittavaa ohjausta sekä tukea työhön oppimiseen ja siinä onnistumiseen. Työnantajalle palkkakustannusten lisäksi hankkeessa mukana olosta ei aiheudu muita kustannuksia.

Tulemme mielellämme keskustelemaan työllistämistarpeistanne- ja mahdollisuuksistanne lisää. Tule mukaan tekemään yhteiskunnallista hyvää!

Lisätietoja:
Minna Nummi, kehityspäällikkö, Luona Oy
minna.nummi@luona.fi, p. 050 502 7593

Tilaa uutiskirje

Luitko jo nämä?