Itäkeskuksen yksityismajoituspalvelupiste muuttaa, ja samalla nimi muuttuu Valimotien yksityismajoituspalvelupisteeksi

Itäkeskuksen yksityismajoituspalvelupiste muuttaa 1.12.2022 Valimotielle, ja toimipisteen nimi vaihtuu Valimotien yksityismajoituspalvelupisteeksi. Olemme muuton vuoksi suljettuina torstaina 1.12. ja perjantaina 2.12. Avaamme palvelupisteen kirjoillamme oleville asiakkaille maanantaina 5.12.

Muuttopäivinä vastaamme asiakkaidemme akuutteihin ja kiireellisiin yhteydenottoihin puhelimitse, ja olemme viranomaisten sekä yhteistyötahojen tavoitettavissa. Puhelinnumeromme säilyvät ennallaan, mutta sähköpostiosoitteet muuttuvat. Uudet yhteystiedot ja sähköpostiosoitteet päivittyvät yhteystiedot-sivuillemme.

Uusi asuntopohjainen vastaanottotoiminta alkaa 15.12.

Aloitamme Helsingissä uuden asuntopohjaisen vastaanottokeskustoiminnan 15.12. alkaen. Toimipiste avataan Valimotien yksityismajoituspalvelupisteen yhteyteen. Yhdistämisen myötä yksikön uusi nimi on 15.12. alkaen Valimotien yksityismajoituspalvelupiste ja asuntopohjainen toimipiste.

Lue lisää: Luona vastaa lisääntyvään vastaanottopalveluiden tarpeeseen ja aloittaa uuden asuntopohjaisen vastaanottotoiminnan

Lisätiedot:

Tilaa uutiskirje

Luitko jo nämä?