Luona logo

Luona Terveys

Oikeaa hoitoa, oikeassa paikassa, oikeaan aikaan.

Luona

Lyhyesti

Luona Terveys parantaa toiminnallaan terveydenhuollon laatua ja vaikuttavuutta, mistä hyötyvät niin hoitoa tarvitseva ihminen kuin palveluita tilaava organisaatio. Tavoitteemme on, että apua tarvitseva ihminen saa oikeaa hoitoa oikeassa paikassa ja oikeaan aikaan. Tämän varmistamme antamalla ammattimaista ensivaiheen arviointia, hoitoa ja ohjausta vuorokauden ympäri. Olemme asiakkaidemme kumppani palveluiden virtualisoinnissa ja tulevaisuuden sote-keskusten kehittämisessä.

Ketä palvelemme

Me palvelemme sairaanhoitopiirejä, kuntia ja kaupunkeja, sote-yhtymiä ja yhteenliittymiä sekä työterveyshuollon palveluntuottajia. Lisäksi meiltä tilaavat palveluja yksityiset terveydenhuollon toimijat ja vakuutusyhtiöt. Palvelemme Oulun seuduilla asuvia ihmisiä kasvokkain vastaanotoilla lääkäriasemaketju PerusTerveyden kautta. Tuottamiamme palveluiden piirissä on yli kaksi miljoonaa Suomessa asuvaa ihmistä.

Palvelumme

Apua tarvitseva ihminen saa meiltä ohjausta ja hoitoa ensikontaktista lääkärin vastaanotolle saakka. Tarjoamme vaikuttavia hoidon tarpeen arvioinnin, neuvonnan ja ohjauksen palveluita puhelimitse ja erilaisia digitaalisia palvelukanavia hyödyntäen. Hoidon tarpeen arviointiin on saumattomasti liitettävissä Luonan tarjoamat lääkärien etävastaanottopalvelut, joita voidaan toteuttaa myös omana itsenäisenä palvelunaan. Yksityisen PerusTerveys-lääkäriasemaketjun kautta kohtaamme ihmiset myös lääkärin ja hoitajan vastaanotoilla.

Lisätietoja

Tehdään yhdessä räätälöityjä ratkaisuja sinulle sopivana ajankohtana, ota rohkeasti yhteyttä.

Seppo Kariniemi

Liiketoiminnan kehitys ja johtaminen

seppo.kariniemi@luona.fi

050 400 8996

Yhteydenotto Luonaan

Kiitos, että kiinnostuit meistä! Voit lähettää meille tällä lomakkeella viestin, niin olemme sinuun yhteydessä. Kerro meille alla nimesi ja täytä toivomasi yhteydenottotavan tiedot.