PerusTerveyden kivijalkaliiketoimintaa Oulussa jatkaa uudet yrittäjät

Luona luopuu PerusTerveyden kivijalkaliiketoiminnasta eli lääkäriasematoiminnasta Oulussa. Toimintaa Ideaparkin pisteessä jatkaa paikallisille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille tuttu tiimi PerusTerveyden lääkäreitä ja hoitajia. Uusi tiimi aloittaa yrittäjinä maaliskuun aikana.

PerusTerveyden kivijalkatoimintaa on supistettu viime vuoden aikana johtuen koronan vaikutuksista. Luona lopettaa PerusTerveyden kivijalkatoiminnan maaliskuun aikana. Ideaparkin toimipisteen palvelu jatkuu asiakkaille kuitenkin ilman katkoja, kun PerusTerveyden avainhenkilöistä koostuva kolmihenkinen lääkäritiimi jatkaa toimintaa yrittäjinä. Myös paikallisesti tuttu PerusTerveys nimi säilyy. Siirto tapahtuu maaliskuun aikana.

Lisää tietoa PerusTerveydestä.

Luona jatkaa etälääkäripalvelujen tuottamista ja kehittämistä

Luona jatkaa lääkäripalvelujaan keskittyen julkissektorin asiakkaisiin ja etälääkäripalveluiden tuottamiseen. Luonassa etälääkäripalveluja ja etähoitamista tuottavat noin 20 lääkäriä ja 250 hoitajaa.

Lue lisää Luona Terveyden palveluista.

”Olemme erittäin iloisia, että PerusTerveyden ammattitaitoinen, motivoitunut ja yhteen hitsautunut tiimi jatkaa oululaisten asiakkaiden palvelua Ideaparkin toimipisteestä käsin. Luonalle on hyvin tärkeää, että teemme jatkossakin PerusTerveyden kanssa yhteistyötä etälääkäripalveluiden tuottamisessa”, Luona Terveyden liiketoimintajohtaja Seppo Kariniemi sanoo.

”Tämä on ainutlaatuinen tilanne päästä rakentamaan omaa lääkäriasemaa, jonka arvopohjan koko henkilöstö jakaa ja jossa potilas tulee kuulluksi”, kertoo tuore yrittäjä, toimitusjohtaja ja lääkäri Laura Ikonen.

Lisätietoja:

Seppo Kariniemi, liiketoimintajohtaja, Luona Oy, seppo.kariniemi@luona.fi tai puh. 050 400 8996

Laura Ikonen, toimitusjohtaja, PerusTerveys, laura.ikonen@perusterveys.fi tai puh. 040 831 0535

Tilaa uutiskirje

Luitko jo nämä?