Luona logo

Luona työnantajana

Luonan arvoihin ja kulttuuriin kuuluu välittäminen jokaisesta työntekijästä, mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön sekä työyhteisöön ja näiden myötä sekä lupa että uskallus olla rohkea.

/

Yrityskulttuuri #luonaote

Toimintamme ja kulttuurimme perustana on tapamme toimia: inhimillisesti luonasi, kasvamme ja opimme, toimimme vastuullisesti. Kutsumme sitä #luonaotteeksi. Teemme päivittäin töitä apua tarvitsevien ihmisten parissa. Meille tärkeää on kohdata ihminen omana persoonanaan ja toimia vastuullisesti, läpinäkyvästi ja toimintaa yhdessä kehittäen.

Visiomme

Luona on sosiaali- ja terveydenhoitoalan suunnannäyttäjä. Olemme vaikuttava ja vastuullinen kumppani työntekijöillemme, yhteistyökumppaneillemme ja asiakkaillemme. Haluamme olla paras sote-alan työnantaja.

Luonalaiset

Olemme monimuotoinen porukka sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia. Meillä jokainen saa olla yksilö, mutta kenenkään ei tarvitse pärjätä yksin. Vain yhdessä tekemällä syntyy jotain ainutlaatuista – Suomen paras sote-alan työpaikka.

Arvomme ovat inhimillisyys, ammatillisuus, rohkeus ja luottamuksen arvoisesti toimiminen.

Johtamisfilosofia

Meillä jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön sekä työyhteisöön. Kehitämme jatkuvasti ammatillisuutta, esihenkilötyötä ja johtamista. Luonalaisten keskuudesta valitut strategialähettiläät osallistuvat suunnitteluun tiiviisti johdon kanssa. Lähettiläät välittävät tietoa, ideoita ja toiveita tiimin ja Luonan johdon välillä.

Luonalaisia yhdistää tapa tehdä työmme inhimillisesti, kasvaen, oppien ja vastuullisesti toimien

Me olemme ketteriä ja rohkeita: emme pelkää kyseenalaistaa totuttuja malleja, kehittää uutta ja innostaa asiakkaitamme pohtimaan tehokkaampia ja vaikuttavampia tapoja tehdä työtä. Haluamme olla edelläkävijöitä ja parhaita sosiaali- ja terveyspalveluiden alalla – täyden luottamuksen arvoisia.

Emme kuitenkaan tee työtä yksin, tai omista lähtökohdistamme. Työtä tehdään arjessa, yhdessä asiakkaan kanssa, asiakkaan malliin ja tarpeisiin sopeutuen.

Uskomme kaikkien luonalaisten asiantuntijuuteen ja osaamiseen. Emme halua luoda sisäisiä hierarkioita, vaan rohkaisemme paikalliseen johtajuuteen, vastuunottoon ja yhteistyöhön.

Yrityskulttuurimme tiivistyy arjessa #luonaotteeseen, joka kuvaa tapaamme tehdä työtä yhdessä. Sen kulmakivet ovat:

Inhimillisesti luonasi.  Olemme ammatillisia kaikessa, mitä teemme. Kohtaamme asiakkaamme, kollegamme ja yhteistyökumppanimme avoimesti, inhimillisesti arvostaen ja persoonallisesti, etänä ja läsnä.

Kasvaen ja oppien. Laadukas työn jälki on meille sydämen asia. Vaalimme ammattitaitoamme ja uskallamme epäonnistua luottaen, että opimme virheistämme. Haluamme uudistua ja uudistaa työtämme, kyseenalaistamme ja ajattelemme uudella tavalla, etsimme ratkaisuja tehdä toisin.

Vastuullisesti toimien. Mittaamme säännöllisesti työmme vaikuttavuutta sekä vastuullisuutta ja teemme sitä näkyväksi. Olemme kaikessa toiminnassamme vastuullisia ja tehokkaita työn laadusta tinkimättä.

Henkilöstön tietosuojaseloste

 

Kouluttautuminen ja kehittyminen

Jokaisella luonalaisella on vuosittain käytössään vähintään neljä työpäivää kouluttautumiseen ja kehittymiseen.

/

Tutustu luonalaisiin pintaa syvemmältä, kun he vastaavat ystäväkirjan kysymyksiin Luona Soffalla

Seuraa meitä Instagramissa!
Seuraa meitä Facebookissa!

Seuraa meitä
myös Instagramissa ja Facebookissa!