Luona logo

Luona työnantajana

Luonan arvoihin ja kulttuuriin kuuluu välittäminen jokaisesta työntekijästä, mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön sekä työyhteisöön ja näiden myötä sekä lupa että uskallus olla rohkea.

Luona

Yrityskulttuuri

Toimintamme ja kulttuurimme perustana ovat arvomme: inhimillinen, rohkea, ammatillinen ja luottamuksen arvoinen. Teemme päivittäin töitä apua tarvitsevien ihmisten parissa. Meille tärkeää on kohdata ihminen omana persoonanaan ja toimia vastuullisesti, läpinäkyvästi ja toimintaa yhdessä kehittäen.

Visiomme

Haluamme olla, ei vain erilainen, vaan myös paras, sote-alan työpaikka. Sellainen, jossa jokaisesta välitetään ja jossa jokainen kokee itsensä tärkeäksi ja arvostetuksi osaksi työyhteisöä. Sellainen, jossa jokaisen työllä on vaikutus. Ja jossa jokainen voi vaikuttaa työhönsä.

Luonalaiset

Olemme monimuotoinen porukka sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia. Meillä jokainen saa olla yksilö, mutta kenenkään ei tarvitse pärjätä yksin. Vain yhdessä tekemällä syntyy jotain ainutlaatuista – Suomen paras sote-alan työpaikka.

Johtamisfilosofia

Meillä jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön sekä työyhteisöön. Kehitämme jatkuvasti ammatillisuutta, esihenkilötyötä ja johtamista. Luonalaisten keskuudesta valitut strategialähettiläät osallistuvat suunnitteluun tiiviisti johdon kanssa. Lähettiläät välittävät tietoa, ideoita ja toiveita tiimin ja Luonan johdon välillä.

Luonalaisia yhdistää tapa tehdä työmme ammatillisesti, rohkeasti, inhimillisesti ja luottamuksen arvoisesti.

Me olemme ketteriä ja rohkeita: emme pelkää kyseenalaistaa totuttuja malleja, kehittää uutta ja innostaa asiakkaitamme pohtimaan tehokkaampia ja vaikuttavampia tapoja tehdä työtä. Haluamme olla edelläkävijöitä ja parhaita sosiaali- ja terveyspalveluiden alalla – täyden luottamuksen arvoisia.

Emme kuitenkaan tee työtä yksin, tai omista lähtökohdistamme. Työtä tehdään arjessa, yhdessä asiakkaan kanssa, asiakkaan malliin ja tarpeisiin sopeutuen.

Uskomme kaikkien luonalaisten asiantuntijuuteen ja osaamiseen. Emme halua luoda sisäisiä hierarkioita, vaan rohkaisemme paikalliseen johtajuuteen, vastuunottoon ja yhteistyöhön. Tiimi on aina enemmän kuin yksilöidensä summa.

Yrityskulttuurimme tiivistyy arjessa #luonaotteeseen, joka kuvaa tapaamme tehdä työtä yhdessä. Sen kulmakivet ovat:

Vastuullisesti kasvaen. Mittaamme säännöllisesti työmme vaikuttavuutta ja vastuullisuutta sekä kerromme siitä läpinäkyvästi. Rakennamme ennakkoluulottomasti kumppanuuksia ja samalla vastaamme omasta toiminnastamme kunnianhimoisesti. Toimimme luvatun mukaisesti – suunnitelmallisesti, ammattimaisesti ja tehokkaasti.

Avoimesti kohdaten. Kysymme, kuuntelemme, kommunikoimme ja kannustamme avoimesti salassapitomääräykset huomioiden. Kohtaamme inhimillisesti omana itsenämme, toisiamme arvostaen. Uskallamme myös epäonnistua luottaen, että opimme virheistämme.

Ratkaisukeskeisesti toimien. Uudistumme ja uudistamme työtämme yhdessä edelläkävijyyden toteuttamiseksi joka päivä. Rohkenemme kyseenalaistaa ja ajatella uudella tavalla, esitämme rakentavia ratkaisuja tehdä toisin. Lähestymme palvelua saavan ihmisen tilannetta ratkaisuhakuisesti huomioiden hänen tilanteensa kokonaisuutena.

Kouluttautuminen ja kehittyminen

Jokaisella luonalaisella on vuosittain käytössään vähintään neljä työpäivää kouluttautumiseen ja kehittymiseen.

/

Tutustu luonalaisiin pintaa syvemmältä, kun he vastaavat ystäväkirjan kysymyksiin Luona Soffalla

Seuraa meitä Instagramissa!
Seuraa meitä Facebookissa!

Seuraa meitä
myös Instagramissa ja Facebookissa!