Antti Raimovaara Luonan ikäihmisten palveluista vastaavaksi liiketoimintajohtajaksi

Diplomi-insinööri Antti Raimovaara on nimitetty Luonan uudeksi liiketoimintajohtajaksi 10.12.2019 alkaen. Antin vastuulla on ikäihmisiin keskittyvän palveluintegraattoriliiketoiminnan kehittäminen. Antilla on laaja ja monipuolinen osaaminen ja kokemus terveydenhuollon eri palveluista, muun muassa terveyspalveluiden ja sote-kokonaisulkoistusten johtamisen sekä julkisen sektorin ja kuntakentän pitkäaikaisen yhteistyön kautta. Hän on työskennellyt aikaisemmin muun muassa Nokialla, Accenturella, Attendolla ja Terveystalossa.

Sote-uudistuksen kaatumisen jälkeen alalla on tapahtunut merkittäviä muutoksia. Luonan liiketoiminnoilla on erinomaiset edellytykset vastata sote-sektorin akuutteihin haasteisiin, kuten ikääntymiseen, syrjäytymiseen, hoitotakuuseen sekä digitalisaatioon. Antti Raimovaara aloittaa Luonassa liiketoimintajohtajana vastuullaan ikäihmisiin keskittyvien palveluiden kehittäminen.

”Tämä on ilouutinen. Luonan näytöt vaikuttavuudesta Tampereen Kotitorilla ja Antin pitkä kokemus ja osaaminen luovat meille hyvän pohjan liiketoiminnan kehittämiselle”, Luonan toimitusjohtaja Milja Saksi sanoo.

Saksin mukaan Antti Raimovaaran sote-kokemus on hyvä vahvistus Luonan tulevaisuuden kasvutavoitteiden toteuttamiselle, ja auttaa yritystä löytämään uusia ratkaisuja ikääntyvän Suomen moninaisiin sote-haasteisiin.

Antti Raimovaara on vakuuttunut, että Luonalla on loistavat valmiudet lähteä rakentamaan liiketoiminnan kasvun seuraavaa vaihetta.

”Sote-alan toimijat ovat parin vuoden hiljaiselon jälkeen taas valmiimpia tekemään päätöksiä, joissa voimme olla kumppanina mukana. On hienoa tarttua toimeen ja päästä rakentamaan kasvua yhdessä luonalaisten kanssa”, Raimovaara sanoo.

Luona toivottaa Antin sydämellisesti tervetulleeksi!

Lisätietoja:
Milja Saksi, toimitusjohtaja, p. 040 568 8111, milja.saksi@luona.fi
Antti Raimovaara, liiketoimintajohtaja, p. 040 4875 190,  antti.raimovaara@luona.fi

Tilaa uutiskirje

Luitko jo nämä?