Luona mukana TERVE-SOS 2018 -tapahtumassa

Vaikuttavuuden edelläkävijä – testaa säästöt vaikuttavuuslaskurilla!

Me Luonassa olemme valjastaneet ammattitaitoisen henkilökuntamme, datan ja teknologian varmistamaan sosiaali- ja terveydenhuollon saumattoman hoito- ja palvelukokemuksen. Teemme hoidon tarpeen arviointia, neuvontaa ja ohjausta vuosien kokemuksella. Riippumattomasti, vastuullisesti ja vaikuttavasti.

Tiedämme, että kun ihminen on oikeaan aikaan oikeassa paikassa, kaikki voittavat. Teimme viitteellisen laskurin, jolla voit testata paljonko sairaanhoitopiirisi säästäisi ulkoistamalla hoidon tarpeen arvioinnin.

Tutustu Luonan vaikuttavuuslaskuriin tästä!

Tulokset puhuvat puolestaan

Luona on hoitanut Kuopion yliopistollisen sairaalan päivystyksen puhelin- ja ohjauspalveluita vuodesta 2012 lähtien. KYS:n palvelukeskus Akuutin johtaja Jouni Kurola: ”Luona toteuttaa meille sitä visiota, että oikea potilas on oikeaan aikaan oikeassa paikassa.

Katso Jouni Kurolan koko haastatteluvideo!

Oulun seudun yhteispäivystys on yksi Suomen suurimpia yhteispäivystyksiä. Luona tuottaa yhteispäivystyksen puhelinneuvontapalveluita. Oulun yliopistollisen sairaalan ensihoidon ja päivystyksen vastuualuejohtaja Matti Martikainen: ”Käytännössä Luonan puhelinneuvonta vaikuttaa meille sillä tavalla, että 5000-6000 kuukausittaisesta yhteydenotosta alle 30 prosenttia johtaa varsinaiseen päivystyskäyntiin.”

Katso Matti Martikaisen koko haastatteluvideo!

Tervetuloa tapaamaan meitä TERVE-SOS 2018 -tapahtumaan. Olemme mukana Hämeenlinnan Verkatehtaalla 7.-8.5. järjestettävässä Terve-SOS 2018 -tapahtumassa. Kerromme mielellämme lisää arvioinnin, neuvonnan ja ohjauksen vaikuttavuudesta, tervetuloa käymään osastollamme!

Tilaa uutiskirje

Luitko jo nämä?