Luona seuraa koronavirustilannetta aktiivisesti, palvelumme jatkuu

Meillä luonalaisilla on tärkeä rooli julkisten sosiaali- ja terveyspalveluiden valmiuskumppanina poikkeustilanteissa. Nyt työskentelemme osana koko sote-alan ammattikuntaa suojellaksemme riskiryhmiä sekä tukeaksemme ja varmistaaksemme sosiaali- ja terveyspalvelujen saatavuuden Suomessa. Tämä on erityisen haastavaa aikaa hoitohenkilökunnalle. Olemme tässä tilanteessa nyt yhdessä, tukien toisiamme yli eri sektoreiden ja organisaatioiden rajojen.

Yksi keskeisimmistä tehtävistämme tällä hetkellä on puhelimessa tapahtuva hoidon tarpeen arviointi, terveysneuvonta ja etälääkäripalvelut, joita tuotamme asiakkaillemme. Näiden palvelujen avulla perusterveydenhuollon ja päivystysyksiköiden henkilökunta pystyy paremmin tekemään arvokasta työtään ja keskittymään juuri niihin potilaisiin, jotka sillä hetkellä tarvitsevat heidän antamaansa hoitoa. Toimimme myös sosiaali- ja terveystoimen kumppanina erilaisissa tilapäismajoituksen akuuteissa tarpeissa päivystämällä viikon jokaisena päivänä vuorokauden ympäri.

Luonassa olemme valmistautuneet huolellisesti koronaviruksen leviämiseen, ja seuraamme tilannetta päivittäin yhdessä asiakkaidemme kanssa. Toimimme yhteisten ohjeistusten mukaisesti ja teemme aktiivisesti toimenpiteitä, joilla varmistamme oman palvelumme jatkuvuuden ja osaltamme siten koko terveydenhuollon järjestelmän kestävyyden. Kaikille liiketoiminnoillemme on valmisteltu hyvissä ajoin valmiussuunnitelmat viranomaisten suunnitelmien ja ohjeiden pohjalta yhdessä kumppaneidemme kanssa.

Tavoitteemme on turvata tässä tilanteessa asiakkaidemme meiltä saama palvelu sekä koko henkilöstömme hyvinvointi.

Ole meihin yhteydessä, jos organisaatiosi tarvitsee lisätukea koronaviruksen vuoksi syntyneessä poikkeuksellisessa tilanteessa.

Kiitos kaikille luonalaisille ja sote-alan työtekijöille Suomessa. Selviämme tästä työskentelemällä yhdessä.

Lisätietoja:
Milja Saksi, toimitusjohtaja, Luona Oy, puh. 040 568 8111

Tilaa uutiskirje

Luitko jo nämä?