Muutoksia Luonan johdossa kesällä 2021

Harri Hirvonen ja Suvi Salonen ovat päättäneet tahoillaan jättää yhtiön ja siirtyä uusiin tehtäviin. Päätöksiin ei liity erimielisyyksiä johdossa.

–Tulin Luonaan lähes neljä vuotta sitten kehittämään reagointikykyistä ja strategista taloushallintoa. Nyt tämä työ on saatu hyvälle mallille ja on oikea hetki suunnata katse uusiin haasteisiin ja siirtää seuraavat kehittämisaskeleet seuraajalleni, Harri Hirvonen kertoo.

–Harrin rooli Luonan taloustoimintojen kehittämisen ja kasvun kannalta on ollut merkittävä. Haluan kiittää Harria hänen merkittävästä panoksestaan ja hienosta työkaveruudesta, sanoo Luonan vt. toimitusjohtaja Petri Maliranta.

Luonan uudeksi talousjohtajaksi on nimitetty 3.5.2021 alkaen KTM Minna Jokisalo. Minnalla on vahvaa osaamista terveysalalta, ja hän on aiemmin työskennellyt taloushallinnon johtotehtävissä mm. Vastaamossa ja Terveystalossa.

–Luona näyttäytyy minulle ihmisläheisenä ja ketteränä toimijana, jossa uskotaan aidosti työn merkityksellisyyteen ja uskalletaan tarttua haasteisiin. Olen todella innoissani uudesta tehtävästä ja odotan vaikuttavien sote-ratkaisujen kehittämistä yhdessä luonalaisten kanssa tulevaisuuden kasvun rakentamiseksi, Minna Jokisalo sanoo.

–Olemme iloisia saadessamme Minnan Luonaan. Hän tuo mukanaan uutta näkemystä ja laaja-alaista kokemusta sote-alalta, eri yhtiöiden taloushallinnosta sekä kasvun rakentamisesta, Petri Maliranta kuvailee.

Harri Hirvonen jatkaa Luonan palveluksessa kesäkuun loppuun saakka ja osallistuu seuraajansa perehdytykseen sekä tehtävien sujuvaan siirtoon.

Luona Polku -liiketoiminnan vetäjä Suvi Salonen siirtyy kesäkuun 2021 jälkeen uusien haasteiden pariin, tehtyään Polussa hienon rakennustyön.

–Tulin Luonaan kuusi vuotta sitten käynnistämään Luona Polku -liiketoimintaa. Tässä ajassa sen kivijalka on rakennettu ja palvelut toimivat laadukkaasti tuottaen yhteiskunnallista vaikuttavuutta. Nyt on luonnollinen hetki siirtyä eteenpäin myös Nihtisillan sopeuttamisen kannalta, Suvi Salonen sanoo.

–Suvi on tehnyt upeaa työtä Luona Polun kehittämisessä, mistä haluan kiittää häntä. Polussa on panostettu ihmisten kehittämiseen, ja meillä on paljon osaavia ihmisiä viemään kehitystä eteenpäin myös jatkossa, kertoo Petri Maliranta.

Vastaanottokeskustoiminnassa Mari Saari jatkaa toiminnan johtamista ja Kotiin tuotavissa palveluissa Essi Virtanen sekä Eveliina Rekonen vastaavat operatiivisesta arjesta kuten tähänkin saakka. Petri Maliranta ottaa liiketoimintavastuun Luona Polun osalta.

Suvi Salonen työskentelee Luonassa kesäkuun loppuun saakka keskittyen mm. Nihtisiltaan sekä tehtävien sujuvaan siirtoon yhdessä polkulaisten kanssa.

– Vaikka kohtaamme välillä muutoksia, kun ihmiset haluavat ottaa seuraavia askeleita urallaan, voimme silti jatkaa seuraavien askeleiden ottamista strategiamme mukaisesti; tuotamme vaikuttavia sote-palveluita vastuullisesti ja #luonaotteella. Lisäksi meille on tärkeää jatkaa panostuksiamme mm. etäpalveluiden kehittämiseen, Petri Maliranta sanoo.

Tilaa uutiskirje

Luitko jo nämä?