Petri Maliranta Luonan kaupalliseksi johtajaksi

Petri Maliranta on nimitetty sosiaali- ja terveysalalla toimivan Luona-konsernin kaupalliseksi johtajaksi vuoden 2019 alusta.

Myynnin, markkinoinnin ja liikkeenjohdon konsultoinnin osaaja, KTM Petri Maliranta aloittaa Luonan kaupallisena johtajana vuoden 2019 alussa. Maliranta on aiemmin toiminut muun muassa eri johtotehtävissä sekä johtoryhmän jäsenenä konsultointi- ja valmennusyritys Mercuri Internationalissa, vastuullaan muun muassa myynnin johtaminen, markkinointi sekä uusien palvelujen konseptointi.

Luona tavoittelee kasvua sosiaali- ja terveydenhuollon neuvonnan ja ohjauksen ratkaisuissa.

– Luona on innovatiivinen sote-alan uudistaja. Yhdistämme inhimillisen kohtaamisen, teknologian ja datan luoden soteälyä. Näiden ratkaisuiden kehittämisessä ja kaupallistamisessa Petri Malirannan pitkäaikainen osaaminen ja kokemus myynnistä ja markkinoinnista tukee kasvutavoitteitamme, Luonan toimitusjohtaja Milja Saksi toteaa.

Maliranta on Luonan strategiaryhmän jäsen ja vastaa yrityksen myynnistä, markkinoinnista, viestinnästä ja tuotteistuksesta.

– Luona haluaa osallistua sote-alan palvelujen ja ratkaisujen kehittämiseen ja alan keskusteluun aktiivisesti ja uusia näkökulmia tuoden. Siksi myös myyntiä ja markkinointia on toteutettava aivan uudella otteella, Petri Maliranta sanoo.

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Milja Saksi, puh. 040 568 8111

kaupallinen johtaja (2.1.2019) Petri Maliranta, puh. 040 565 8375

Tilaa uutiskirje

Luitko jo nämä?