Tule sosiaaliohjaajan kesäsijaiseksi

Etsimme nyt kahta sosiaaliohjaajaa kesäajaksi sosiaalialan tiimiimme kokoaikaiseen määräaikaiseen (sop.muk. syyskuun tai lokakuun loppuun) työsuhteeseen Espooseen, Helsinkiin tai Vantaalle. Tule tekemään tärkeää työtä turvapaikanhakijoiden parissa.

Sosiaaliohjaajan työkuvaus ja työnhaku verkossa täältä 

Jätä hakemus heti. Työt alkavat 15.6.2016. 

Uudessa tehtävässäsi saat innostuneen ja sitoutuneen tiimin tuen – näitä ominaisuuksia odotamme myös sinulta. Työnantajana Luona on lojaali ja tärkein toimintaamme ohjaava arvo on ihmisarvo – olipa kyse asiakkaastamme tai työntekijästämme. Mikäli kiinnostuit avoimesta tehtävästämme, jätäthän välittömästi hakemuksesi järjestelmäämme. Kerrothan hakemuksellasi myös palkkatoiveesi.

Luona Oy tuottaa tukea kotiin ja asumiseen liittyviä ratkaisuja yksityishenkilöille, sosiaali- ja terveydenhuollon kunta-asiakkaille sekä valtiolle. Toimintamme lähtökohtina ovat yksilön elämänhallinnan parantaminen ja aktivointi yksilöllisellä tuella henkilön omat voimavarat huomioiden. Myös turvapaikanhakijat ovat asiakkaitamme.

Luona tekee tiivistä yhteistyötä yritysten ja kolmannen sektorin kanssa. Luona Oy on kotimaisen Barona Group Oy:n tytäryhtiö. 

Lisätietoja: Anne Alarousu, henkilöstön kehittämispäällikkö, Luona Oy, p. 050 4612807

Tilaa uutiskirje

Luitko jo nämä?