Uusi asiakastyön ammattilainen Luonaan!

Luonan kasvustrategian toteuttamiseksi vahvistamme entisestään myös asiakastyön osaamistamme ja resurssejamme. Tiimiimme liittyy 8.4. MBA Seppo Kariniemi, joka aloittaa Luonassa ratkaisumyynnin ammattilaisena. Sepolla on vahva tausta asiakastyöstä sekä ratkaisumyynnistä, ja hän on toiminut erilaisissa myynnin, myynnin kehittämisen ja liiketoiminnan johtotehtävissä eri toimialoilla. Ennen Luonaan tuloaan Seppo on toiminut terveydenhuollon toimialalla, terveystarvikekauppa Linctuksen toimitusjohtajana.

Sepolle sote-toimiala on myös arvoperusteinen valinta, koska hän haluaa olla omalla työllään edistämässä parempaa arkea kaikille suomalaisille.

”Se, että pääsen työssäni hyödyntämään asiakastyöskentelyn osaamistani juuri sote-alalla, on minulle tärkeää. Työskentely toimialan edelläkävijällä Luonalla mahdollistaa minun myös kehittyä ammatillisesti, ja oppia lisää sote-alasta sen parhailta asiantuntijoilta.” 

Seppo tulee osaksi Kasvu-tiimiä ja raportoi tehtävässään kaupalliselle johtajalle, Petri Malirannalle. Seppoa tapaa Mannerheimintien toimistolla, joka tulee olemaan hänen sijaintinsa.

Toivotamme Sepon lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme!

Tilaa uutiskirje

Luitko jo nämä?